Autorijlessen

Bij Abbas Rijopleidingen staan we voor eerlijke en transparante prijzen.

Wij zijn op het gebied van prijzen niet de goedkoopste, maar bieden we je wel de persoonlijke aandacht en betrokkenheid, met de zekerheid en garanties van een grote rijschool. Zoals een goed onderhouden, All-risk verzekerde lesauto, mogelijkheid tot overstappen op automaatlessen, ervaren beroepschauffeur als instructeur en een vervangende instructeur, zodat je zorgeloos je rijopleiding kan vervolgen bij eventuele calamiteiten.

Als je een pakket afneemt en als later blijkt dat je met minder lessen op examen kunt, krijg je de resterende uren netjes terug gestort op je rekening, zonder dat we daarvoor administratiekosten in rekening brengen. Je betaalt dus alleen de uren die je ook daadwerkelijk hebt gereden. Als je meer lessen nodig blijkt te hebben dan je in je pakket had zitten, wordt er wel van je verwacht dat je deze ook afneemt. Op deze manier doe je dus je rijexamen op het moment dat je er ook echt klaar voor bent, niet eerder, maar ook zeker niet later dan nodig is. Op de leskaart waarop je vorderingen elke les worden besproken en bijgewerkt is ook duidelijk te zien hoe ver je bent met je opleiding.

Zo bespaar je veel tijd gezien de enorme achterstanden bij het CBR en bespaar je kosten voor extra rijlessen en eventuele herexamens.

       

Tarieven Auto

Extra lessen nodig of kosten spreiden? Neem een voordelige rittenkaart.

Tarieven los

Per 1 juli 2022 is het niet meer mogelijk om lespakketten in termijnen te betalen.

Per 1 juli 2022 bieden wij geen gratis proeflessen meer aan.

Examen tarieven zijn gebaseerd op administratiekosten, CBR leges, 60 min voorrijden, gebruik lesauto tijdens examenrit en terugreis naar huis.

Voor de examenaanvraag dient de kandidaat zelf een gezondheidsverklaring in bij het CBR. Deze kost € 41,50 en dit betaalt u aan het CBR.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW met uitzondering van de kosten van het CBR, deze zijn vrijgesteld van de BTW.

De rittenkaarten zijn alleen verkrijgbaar als aanvulling op een lespakket.

Deze tarieven zijn geldig tot en met 31-12-2022.

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Bericht ons whatsapp