De voordeligste Scooterrijlessen van Emmeloord (Binnenkort beschikbaar)

Scooterrijbewijs halen

Sinds 1 maart 2010 moet je naast een theorie examen ook een praktijk examen afleggen. Abbas Rijopleidingen is het adres voor je scooterrijbewijs, bij ons kun je al vanaf €350,- je bromfietsrijbewijs halen, daarmee zijn wij de voordeligste van Emmeloord! We hebben vier scooters ter beschikking. Wettelijk gezien mogen de rijlessen aan groepjes van 4 leerlingen gegeven worden. Bij een rijopleiding in één dag rijden wij dan ook in principe met twee of drie leerlingen. Het bromfietsrijbewijs halen kan in bij ons één dag. Heb je twijfels of jij het in één dag kan leren, bijvoorbeeld vanwege angst of motoriek, dan adviseren we je eerst een proefles te nemen, of een individuele rijopleiding in meerdere dagen te doen. Privéles is tegen meerprijs mogelijk, alle aandacht is dan volledig voor jou. De lessen worden gegeven op de Kymco Agilty 50 scooters. Het praktijk examen is vooral gericht op verkeersdeelname. Voor 80 % van de bromfietscursisten is 4 praktijklessen van 60 minuten voldoende. Vraag naar de mogelijkheden om je pakket uit te breiden, dit om teleurstelling te voorkomen.

Voorbereiding

Om mee te kunnen doen aan praktijk scooterrijles moet je in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Dit kan al als je 15,5 jaar bent. Wij willen je graag begeleiden bij het halen van een theoriecertificaat. Bij onze rijschool kan je terecht voor theorieboeken of online leermiddelen.  Helmen en motorkleding zijn op rijschool aanwezig in de maten Extra Small tot Extra large. Natuurlijk kan je ook je eigen helm meenemen. Voorafgaand aan het examen toetst de examinator je technische kennis van de scooter. Tijdens de dagcursus neemt je instructeur dit uiteraard met je door. We hebben dit toch hier even op een rijtje voor je gezet, zodat je het thuis kunt doornemen.

Lestijden

Praktijkexamen worden door het CBR uitsluitend op werkdagen afgenomen. De voorkeur voor de kandidaten is in verband met vrij nemen van school op 1 dag.
Een rijopleiding in 2 dagen is uiteraard ook mogelijk, bijvoorbeeld lessen in het weekend en examen doen in de week erop. Dit kun je aangeven bij je aanmelding. Twijfel je of 4 uur les genoeg is, kies dan voor een individuele opleiding of voor een proefles vooraf voor slechts €40,- dan kunnen we samen kijken wat voor jou de beste aanpak is.

Kandidaten voor herexamens krijgen van ons de mogelijkheid mee te rijden met groepslessen indien er plek beschikbaar is.

Beschikbare examendata

Bel, WhatsApp of mail ons voor de huidige examencapaciteit in Emmeloord.

Een individuele cursus met examen behoort ook tot de mogelijkheden, de wachttijden zijn dan op aanvraag en meestal korter en de lessen zijn flexibeler in te delen.
Examens binnen 2 weken zijn alleen op naam te reserveren, waardoor het kan voorkomen dat niet direct meer plaats beschikbaar is. Daarvoor dien je de rijschool te machtigen.  Informeer tijdig naar de mogelijkheden.

Tarieven Scooter

Meld je nu aan voor de dagcursus bromfiets!

Heb je een geldig theoriecertificaat bromfiets (AM2)?

15 + 1 =

De tarieven voor de dagopleiding scooter zijn per cursist.

Examen tarieven zijn gebaseerd op administratiekosten, CBR leges, gebruik scooter tijdens examenrit.

Voor de examenaanvraag dient de kandidaat zelf een gezondheidsverklaring in bij het CBR. Deze kost € 41,50 en dit betaalt u aan het CBR.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW met uitzondering van de kosten van het CBR, deze zijn vrijgesteld van de BTW.

Deze tarieven zijn geldig tot en met 31-12-2022.

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Bericht ons whatsapp