Tarieven

Bij Abbas Rijopleidingen staan we voor eerlijke en transparante prijzen.

Bij Abbas Rijopleidingen kost een rijles van 60 minuten € 49,50. Omgerekend is dit € 41,25 per 50 minuten, wij geven dit aan omdat veel rijscholen 50 minuten lessen hanteren. Dus mocht je prijzen willen vergelijken, let dan wel op de duur van een les en op bijkomende kosten!

Met een uurtarief van € 49,50 zijn we niet de goedkoopste, maar bieden we je wel de persoonlijke aandacht en betrokkenheid, met de zekerheid en garanties van een grote rijschool. Zoals een goed onderhouden, all-risk verzekerde lesauto, mogelijkheid tot overstappen op automaatlessen, ervaren beroepschauffeur als instructeur en een vervangende instructeur of lesauto bij eventuele calamiteiten, zodat je zorgeloos je rijopleiding kan vervolgen.

Als je een pakket afneemt en als later blijkt dat je met minder lessen op examen kunt, krijg je de resterende uren netjes terug gestort op je rekening, zonder dat we administratiekosten in rekening brengen. Je betaalt dus alleen de uren die je ook daadwerkelijk hebt gereden. Als je meer lessen nodig blijkt te hebben dan je in je pakket had zitten, wordt er wel van je verwacht dat je deze ook afneemt. Op deze manier doe je dus je rijexamen op het moment dat je er ook echt klaar voor bent, niet eerder, maar ook zeker niet later dan nodig is. Op de digitale leskaart waarop je vorderingen elke les worden besproken en bijgewerkt is ook duidelijk te zien hoe ver je bent met je opleiding.

Zo bespaar je veel tijd gezien de wachttijden voor herexamens bij het CBR en bespaar je kosten voor extra rijlessen en eventuele herexamens.

Prijzen

Proefles 60 minuten. 100% gratis en vrijblijvend

3D-Theorie Online. € 49,95
3D-Online Theory Course (English). € 34,95
Een driedaagse klassikale theorie cursus € 149,95
Theorie-examen CBR € 34,50
Tussentijdse toets CBR € 112,75
Praktijkexamen CBR € 112,75
Faalangstexamen CBR € 158,00
Nader Onderzoek Rijvaardigheid € 129,00
Nader Onderzoek Rijvaardigheid Faalangst €158,00
Gezondheidsverklaring CBR € 37,80

Het garant pakket mag in maximaal drie maandelijkse termijnen worden betaald.

Voor de examenaanvraag dient de kandidaat zelf een gezondheidsverklaring in bij het CBR. De kosten zijn €37,80 en komen bovenop de pakketkosten.

*Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW met uitzondering van de kosten van het CBR, die zijn vrijgesteld van de BTW.

**Bij gebruik van de lesauto tijdens tussentijdse toetsen en praktijkexamens brengen we de reguliere uurtarief in rekenening.

***Voor garant pakketten met een onbeperkte herexamengarantie gelden er een aantal additionele voorwaarden.

Tijdens de proefles wordt een inschatting gemaakt van het benodigde aantal rijlessen. De vorderingen worden bijgehouden met een digitale leskaart. Mochten de vorderingen anders lopen dan verwacht kan het lesadvies tussentijds worden aangepast. Dit wordt altijd met de leerling besproken m.b.v. de digitale vorderingenkaart. Indien het lesadvies wordt opgevolgd zijn alle herexamens op kosten van de rijschool.

Na het starten van de lessen dient er met regelmaat gelest te worden. Dat wil zeggen dat er geen tussenpozen van langer dan 2 weken gehouden mogen worden zonder een geldige reden.

Het onbeperkte examengarantie is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Abbas Rijopleidingen.

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Bericht ons whatsapp