De opfriscursus voor de auto kent verschillende mogelijkheden

N

Rijtest

Sommige ouderen boven de leeftijd van 70 jaar die in het bezit zijn van een rijbewijs, dienen bij het verlengen hiervan een rijtest af te leggen. Dit is geen examen maar een test. Er wordt gekeken of de betrokkene het voertuig op een veilige en verantwoorde manier bestuurt. Zo kunt u voorafgaand aan de rijtest een aantal rijlessen volgen. Het is raadzaam om eerst een gratis proefles te doen en aan de hand daarvan het aantal rijlessen te bespreken.

N

Rijangst

Voor degenen die al langere tijd in het bezit zijn van het rijbewijs, maar zelden tot nooit rijden, is autorijden niet vanzelfsprekend. Om na lange tijd toch weer achter het stuur te stappen, kan angst soms de overhand nemen. Ook voor hen geeft Abbas Rijopleidingen opfrislessen. Wilt u deze angst overwinnen en weer zelfverzekerd achter het stuur zitten? Meld u dan aan voor een gratis proefles. Tijdens deze les bespreken we hoeveel lessen nodig zijn.

N

Automaat naar schakel

Rijdt u wel regelmatig auto in een automaat, maar gaat u binnenkort in een schakelauto rijden, dan is een opfrisles in een schakelauto geen overbodige luxe. Het gebruik van de koppeling is lang geleden en verdient enige aandacht. Let wel, U dient wel in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B waarmee u een handgeschakelde auto kunt besturen. Heeft u alleen een Automaatrijbewijs en wilt u leren schakelen? Dan zult u weer rijexamen moeten afleggen bij het CBR. Neem direct contact op voor een gratis proefles om de mogelijkheden te bespreken.

De kosten hiervoor zijn ons gebruikelijke tarief

Bericht ons whatsapp