Rijles in een rijsimulator (uniek)

Er wordt veel negatief over gesproken; de rijsimulator. Dit komt doordat deze simulator heel erg veel rijlessen vervangt. Deze rijsimulator wordt gebruikt om bepaalde onderdelen nogmaals te oefenen en is levensecht! Je kunt al starten met rijlessen als je net 16 jaar bent geworden, hierdoor loop je voor op je leeftijdsgenoten en kun je op 16,5 jaar starten met de reguliere rijlessen. De simulator is bedoeld voor mensen die nog geen rijlessen op de openbare weg hebben gehad. In de rijsimulator kun je voor een laag budget enorm veel rijervaring krijgen en alle basis aspecten leren die met het autorijden te maken hebben, uiteraard gaan onze instructeurs hierna de openbare weg met je op om deze lessen toe te passen. Voor deze rijlessen betaal je slechts 15 euro per 30 minuten rijles en zorgt voor een sterke basis tot het worden van een volwaardig verkeersdeelnemer. Onze rijschool bezit als enige in Flevoland deze simulator!

Rijlessen in Almere in een rijsimulator

Voordelen rijsimulator

Voor wie?

De rijsimulator is vooral geschikt voor mensen die nog geen rijlessen hebben gehad. Door allereerst te starten met een aantal rijlessen in een rijsimulator, heb je alle basis aspecten van het verkeer op orde om hierna de openbare weg op te gaan met je rijinstructeur. Daarbij scheelt het ook veel geld!

Het effect

Het autorijden in een rijsimulator heeft een groot effect en is enorm relevant voor je portemonnee! 10 uur rijden in een simulator staat gelijk aan 10 uur rijden op de openbare weg. De kosten voor een rijles op de openbare weg zijn: €49,50,- voor 60 minuten en in een rijsimulator is 60 minuten rijles slechts €30,- Zie je het verschil?

Starten vanaf 16 jaar

Als je 16 jaar bent, kun je al starten met rijlessen in een rijsimulator. Door vroeg te starten, heb je de lesstof snel onder de knie en kun je met 16,5 jaar beginnen met rijlessen op de openbare weg.

Bericht ons whatsapp