Abbas Rijopleidingen is een jonge, groene, vooruitstrevende, professionele rijschool, waar jij als leerling voorop staat.

Er wordt gelest in een lesauto op Groengas, de rijbeleving is hetzelfde als een normale benzine- of dieselauto, maar dan houden we het milieu en onze geweten een stuk schoner.

Mijn missie is om jou de rijgedragingen zodanig aan te leren, zodat jij je veilig, zelfstandig en op de juiste wijze kunt bewegen door het verkeer. Ik leer je stap voor stap de fijne kneepjes van het autorijden en gebruik daarbij mijn ervaring als beroepschauffeur.

Het maakt niet uit of je een pakket koopt of losse lessen neemt, de lesprijs is altijd hetzelfde. Als je een pakket afneemt en als later blijkt dat je met minder lessen op examen kunt, krijg je de resterende uren netjes terug gestort op je rekening, zonder dat we administratiekosten in rekening brengen. Je betaalt dus alleen de uren die je ook daadwerkelijk hebt gereden.

Als je meer lessen nodig blijkt te hebben dan je in je pakket had zitten, wordt er wel van je verwacht dat je deze ook afneemt. Op deze manier doe je dus je rijexamen op het moment dat je er ook écht klaar voor bent, niet eerder, maar ook zeker niet later dan nodig is. Op de digitale leskaart waarop je vorderingen elke les worden besproken en bijgewerkt is ook duidelijk te zien hoe ver je bent met je opleiding.

Zo bespaar je veel tijd gezien de wachttijden voor herexamens bij het CBR en bespaar je kosten voor extra rijlessen en herexamen.

Door deze wijze van aanpak kan jij in zo’n kort mogelijke tijd je rijbewijs halen, voor een zo scherp mogelijke prijs.

In tegenstelling tot de grote rijscholen, heb je bij Abbas Rijopleidingen altijd één vast aanspreekpunt en word je geen nummertje na het tekenen van de lesovereenkomst.

Bij Abbas Rijopleidingen geniet je van de kwaliteiten en zekerheden van een grote rijschool met de service en persoonlijke aandacht van een kleine rijschool.

Als je onder aan de streep goedkoper uit wilt komen, kom je lessen bij Abbas Rijopleidingen.

Plan direct je gratis proefles, je zit nergens aan vast! 😉

Bericht ons whatsapp